TA MIG TILLBAKA!


Sydafrika,  sommaren 2010.

Fotbollskvällen fick mig att tänka tillbaka till sommaren. Jag önskar så att jag till sommar skulle åka tillbaka. Herrejäklar vilken resa. Fantastiskt hur ens minnen kan göra att man lever sig tillbaka, inte sant?

Heja Sydafrika, Heja United!


BACK TO WORK.

Var tog påskledigheten vägen? Tycker jag varit ledig länge, men trots det känns det som igår jag gick på påsklov! Ska vikariera ute i Glumslövs idag och imorgon börjar vardagen på riktigt igen. Förutom jobb innehåller denna dag träning och fotboll, men mer om det sen!

Nu; frukost!


FINT BESÖK

Tulle kom precis hit med lilla Lennon. Han är nytt tillskott i Olsson familjen och han är så söt!

PIGG & VAKEN?

Jag är uppe, men det är knappt. För att vakna till liv börjar jag dagen med att städa. I eftermiddag ska jag njuta av solen på sista lediga dagen. Jag hoppas på sol, sol och mer sol..


MIDDAGSTIPS

Till det grillade idag blir det en supergod tomat sallad. Blanda dom med olivolja, fetaost, basilika, salt och peppar. Mums!

BILDER FÖRSTÄRKER MINNEN


♥ LOVE !



I'm so happy I have you in my life! ♥

VÄLKOMNAR DAGEN, HEJ SOLEN!



Frukost med Eric följt av utflykt med Astrid med familj. Sol! Bra start på dagen.

GRÖNA FINGRAR




Jag började påskafton med att släpa upp min bättre hälft för att åka iväg och handla massa blommor och krukor. Ska tillägga att han var måttligt road av detta. Men blommor blev det och krukor lika så. Så uteplatsen är just nu lite finare och jag är nöjd. Meeen, några gröna fingrar har jag inte så det återstår att se hur länge dessa blir blommande.


♥ DAYS LIKE THESE

Jag lägger en f a n t a s t i s k dag bakom mig. Fler som dessa och jag kommer bli en rik dam med massa fina minnen att se tillbaka på om sjuttio år. Vi cyklade i strålade solsken runt om Landskrona. Upp till Glumslöv och vidare in mot landet. Hamnade på Tomatens hus (vilket ni tidigare sett bild på) där vi avnjöt en mysig lunch. Vidare till tomat och blomster handling sen raka vägen hem. Raka vägen är inte alltid lätt när man inte riktigt vet var man håller hus. Men hem kom vi.

Blev ingen paus utan vidare till IKEA. Full fart och full handling i tre timmar innan affären stängde och våra krafter var slut. Fick i alla fall handlat mycket men långt ifrån allt. Meen.. Vi är en bra bit på vägen och nu ser vi ljuset i tunneln, med andra ord; vi ser kökets inredning hamna på plats!

Dagen avslutades med en kvällsgrillning med grabbarna Eric och Ek. Lite godis och film nu och jag är nöjd. Imorgon får jag visa bilderna från dagen så ni får se hur fina vänner jag har. Fast det har ni ju redan sett i så många inlägg, inte sant? Anyway, imorgon kommer fler bevis på samma sak!


TOMATENS HUS

Jag njuter med mina fina vänner..

CYKELTUR

Dagens aktivitet; cykeltur med fina vänner! Vi har pumpat hjulen till max och styret är ställt mot norr. Idag ska jag, Johanna, Nina och Gabby ut  och trampa i ett finfint vårväder. Lunchen är redan bestämd och ska avnjutas på Tomatens hus lite senare. Hej och hå, trampa på!


TJEJER KAN!



Vem har myntat påståendet att det måste vara en man bakom grillen? Inte är det vi. Nej, för igår tog jag och Nina tag i kvällsgrillningen medans min sambo var på träning. Efter en lååång grillning fick vi underbart god mat i magen. Men den som väntar på något gott, inte sant? Eric gav oss högsta poäng och även om vi inte somnade lättare än innan denna kväll visar detta på att män faktiskt ska hålla sig på träningen!


HOPP:



Det finns hopp, trots morgonens molnighet! Inne blir ute närmre eftermiddag.

KOM IGEN, KOM IGEN!

Vad hände med mina inlägg igår? De försvann visst helt! Skrev då om en nyfunnen vän, en sorts kärlek! Men honom eller henne får ni träffa en annan dag!

Gick i alla fall si så där med mina måsten igår. Jag var iväg på möte på morgonen och styrde upp jobbet för sommaren. Därefter blev det frukost med pappa i stugan och sen vidare iväg till nytt jobbmöte. Har fått ytterliggare ett jobb under sista delen av terminen och jag är mycket glad! Känns underbart att verkligen se olika delar av verksamheten och faktiskt känna ordentligt att man får erfaranhet! Firade detta med god grillad mat med stora delar av familjen i stugan på eftermiddagen.

Så gårdagens icke-jobbande ska idag tas igen. Jag sitter och väntar på att solen ska nå min uteplats så att jag kan sola mig lite undertiden som jag gör nytta! Kom igen solen, koooom!


Min profilbild

RSS 2.0