GREETINGS FROM SOUTH AFRICA!

Vart borjar jag beskriva var resa an salange?

Har varit fantastiska dagar sen vi kom till Sydafrika. Vi har kort mycket mycket mycket och sett ett underbart land. Allt ifran torrt inlandskap med nedgangna bensinmackar och folk langst gatorna till berg av gronska och fantastisk utsikt over ett helt underbart landskap. Jag gillar detta landet. Jag gillar manniskorna, naturen, fotbollen och min resekamrat overmycket!

Har som sagt blivit mycket korande. Eric klarar det galant! Han ar min manliga Tina Turner och jag hans hogerhand som laser kartorna (...kanon). Eller ja, vanster hand far det bli eftersom ratten och Eric i detta land sitter pa fel sida. Dar av manga motorstopp och felvaxlingar md vansterhanden. Att kora har ear ett bra satt att ta del av landet.

Hotellen vi bor pa ar underbara. Vi har fatt kanon hotell med fina rum och all bekvamlighet man kan onska sig. Hade vi fatt valja hade vi haft MYCKET vrmare pa natterna, me det kan man inte gora nagat at! Det at ju fint pa dagarna och APKALLT pa natterna. Men hotellet vi ar pa nu och ska stanna pa nu i tre natter till ar bade fint & varmt.

Nu till fotbollen. Forsta matchen var Argentina mot Grekland. Denna matchjen var inte den mest forgyllande fotbollen. Men spelarna och tranmarna var varda att ses. Serbien - Australien var betydligt roligare. Hamnade prercis vid hornflaggan och i Serbiens klack (som forovrigt it gillas skarpt). Matchen och inramningen var underbar! Ikvall ar det Brasilien - Portugal och en kanonmatch vantar alltsa!

Slutsats: vi njuter till fullo av allt landet just nu har att erbjuda.


Let's go to South Africa!

img_6807 (MMS)

Let's go to South Africa!


GAH

Det ligger kläder ö v e r a l l t  här hemma. Ligger de inte på bordet ligger de under tvn, på sängen, i hallen eller på soffan. Det är med andra ord packningstid hemma i hushållet Andersson/Laurenius. Detta var ju inte en sekund för sent eftersom vi åker hemifrån imorgon bitti innan sju. Det är alltid svårt att innan bestämma vad man skall ta med, vad man vill ha med sig för att ha på sig på dagarna och kvällarna på semesten. Inte bättre blir det när det på dagarna är över tjugo grader och det på kvällarna är apkallt. Så bikinin är nedpackad, likaså är också understället och mössan med! Överdrift? Jag tänker inte sitta och frysa när jag ser fotboll eller fotar elefanter så långfilsingarna åker med och sen också på!

Äh om jag skulle ta tag i packningen igen..


Packning, tv-tittande och lite vin

Just nu är det bröllopsfeber till max överallt i vårt kära land. Hur vidare jag är stormförtjust eller avskyr detta är svårt att säga. Jag väger över mer åt stormförtjust än avskyr. Jag tycker det är helst fantastiskt att två verkligen kära människor får gifta sig med varandra iallafall och att det intge är något dåtida matchmaking som tar sig in på 2000-talet. Tvn kommer vara på här hemma och jag kommer antagligen sitta i soffan mestadel av tiden och titta!  Klänningen är man såklart mycket nyfiken på. Igår var hon ju fantastiskt vacker så blir nog svårt att slå det!

Samtidigt som detta sker bör jag verkligen packa. Verkligen understrycket! (För imorgon åker jag skriker jag högt inombords) Ikväll blir det middag hos svärföräldrarna och Lollo, vilket alltid är gott och trevligt!

Snart tittar några vänner in så jag får nog slita mig nu!


PRIO

Klippning, vänner, familj & annat allmänt trevligt har förgyllt min dag! Dessvärre har packning uteblivit. Men där är alltid en morgondag! Låt oss bara hoppas att den har 40 timmar... Nu sömn!

HELLO FRIDAY

Efter ett snabbt besök hos doktorn blir det packning, klippning och umgänge med min favorit systerdotter. I eftermiddag blir det en tur någonstans där dom säljer bra fotomanicker. Har ni några förslag på en bra kamera så är jag evigt tacksam! Vi har en bra systemkamera men hade behövt en liten mer smidig att ta med till stan i fickan eller väskan.

En uppbokad, men underbart härlig ledig dag!


JAG ♥ MYCKET JUST NU

Jag ♥ att komma till träningen, träna med ett härligt gäng och sen åka hem som en glad tränad människa. Jag ♥ att komma hem till min bästa pojkvän och spendera resten av kvällen ihop. Jag ♥ att jag är ledig imorgon och skall packa, klippa mig och framförallt umgås med Astrid. JAG ♥ ATT DET BARA ÅTERSTÅR EN HALV HELG INNAN JAG OCH ERIC ÅKER! (& när jag kommer hem har jag ändå hela sommaren med mina vänner framför mina fötter)

Det är inte mycket som är fel just nu!


HISS



Mina vänner är underbara precis som dom är! Dagens och morgondagens hjältar.. ♥


Kraftlös



Efter en rikigt skit träning från min sida är det skönt att komma hem. SLUT!


It's all about football

När blir fotboll för mycket fotboll? Under ett VM som är vart fjärde år kan man egentligen inte klaga. Men vart man än tittar så är det fotbollsrubriker, fotbollslåtar, fotboll på tv och i radion snackas det flitigt om den runda bollen och allt runt omkring. Ändå gillar jag fotboll endel. I alla fall så pass mycket att jag åker ner till VM! Så direkt efter jobb hamnade jag såklart i soffan, slog på tvn och nu visas det fotboll framför ögonen på mig. Men jag klagar inte allt för mycket!

Bion och framförallt middagen igår var kanon. Tycker inte alla filmkritiker att filmen var kass, utan den var precis som serien vilket man förväntar sig. Jag som annars inte är en bio människa kom på mig själv sitta digga till  bra musik i filmen och små skratta åt det mesta. Kvällen var med andra ord lyckad!

Fotbollen skall nu få min sista energi innan jag ska vila mig iform till träningen


on/OFF

Nu ska jag kila iväg till bussen som skall ta mig ner i stan på en god middag i vänners sällskap. Det spås vara både god middag, god efterrätt och trevligt sällskap, så jag kan bara säga att detta lär bli en bra tisdagskväll.

Nu går bussen strax och jag måste springa!


.. gällande bilden till höger!


Har hört att jag ser konstig ut på bilen och att det ser ut som jag har en sned näbb/snock utan dess like. Kan inte säga emot. Men folks bilder på bloggar brukar alltid vara så in i bombens seriösa och det är inte rikigt jag. Därav en ful bild. Och det är väl insidan som räknas?

Kvällssummering

Det är skönt att slänga sig i sängen och veta att man gjort något "nyttigt" de senaste timmarna. Nyttigheten i kvällen kan dock diskuteras eftersom att jag slängde i mig lite yoghurt och sen gino med glas direkt efter. Aja, det var i alla fall mycket gott! Kan instämma, i alla fall gällande maten, att den italienskakvällen här hemma har varit lyckad. Lyckad var också träningen idag. Jag har ett härligt gäng som lagkamrater!

Imorgon väntar jobb följt av kvällsmys med min underbara vän Nina. Efter många om och men blir det imorgon bio och filmen Sex and the city för oss. Bättre sent än aldrig som man säger! Innan dess blir det mat hos Tom vilket inte kan blir annat än kanon (..mycket eftersom Nina står för matlagningen!)


I rättan tid

Lägenheten invaderas av ett killgäng i lagom tid till jag ska iväg till träningen! Timing kallas det! Italienskafton här hemma medans jag är och tränar, så jag hoppas där blir mat (läs; efterrätt) över till mig efter träningen!


Ljust

 
Det finns hopp om denna dag!

Min profilbild

RSS 2.0