Den efterlängtade fisksoppan är nära



Förra sommarens ena kväll spenderades på hamnkrogen nere vid havet här i stan. Just den dagen fick jag en uppenbarelse från Gud. Fisksoppan från himlen! Denna underbara soppa var fantastisk på alla sätt och vis och jag hade kunnat äta hur mycket som helst av den. I alla fall var detta i slutet av förra sommaren sådet blev tråkigt nog inte fler besök på restaurangen innan de stängde ner för året. MEN ikväll gott folk blir det årets första besök där. Och vet ni, jag vet redan vad jag skall äta..



En härlig dag väntar



Vaknade klockan åtta på en ledig söndag av att chefen ringde och frågade om jag kunde jobba. Jag som varken visste var jag var eller vad jag hette vid den stund kom snabbt på att jag hade mycket planerat under denna söndag. Är också min sista lediga helg innan en hårt arbetande student påbörjar sommarjobbet nästa helg. (Är iofs bara livräddning då, men det skall ju göras!)

Är glad att jag blev väckt när jag blev eftersom det är fantastiskt väder utanför fönstret. Har försökt få tag i min kära mor för en liten hälsning på morsdag. Hon fick sin present lite tidigt eftersom vi redan igår firade världens bästa mamma. jag ska nog försöka få hit föräldrarna på en god frukost, dock tror jag inte det kommer gå.. Annars idag blir det lite vistelse uta i det fina vädret för att avsluta kvällen med mat vid havet.. Härligt!



Godmorgon mina fans..



Tänkte skriva en rad här i väntan på att fröken Molin skall ringa upp mig igen, hon skulle bara göra melodikrysset på radion. (Nej, hon är inte 65 år) Jag själv hade gärna sett att någon kommit med lite frukost och en stor kopp kaffe till mig för magen kurrar lite faktiskt. Efter frukost blir det en sväng ner till stan med min kärlek för att spana lite i affärer men också för en fika i den förhoppningsvis kommande solen.

Men innan jag gör något annat skall jag skrubba kroppen en andra gång efter att ha stått igår och delat ut korv och därav blivit dränkt av korvos i två timmar.. Jag själv inte är stort fan av korv gillar ännnu mindre osen från kokt korv. fyfan..

Ha en underbar lördag gott folk



Snälla få tyst på Tyra Banks



Häliga ljuva fredag, inte sant?

Det är härligt att ställa klockan på morgonen så att man kan ha en lugn frukost framför tvn för att sedan göra vid sig för skolan. Eftersom jag hatar att stressa ringde min klocka i tid trots att jag inte börjar från tio. Ett minus så här på morgonen är dock treans visning av tyra banks show. (Sämst är det och hon vill nog vara den nya Oprah vilket aldrig kommer hända..) Efter skolan blir det lite gratisarbete nere i stan för att agera korvgrillare vilket följs av kalas för min kära bror.

Tre extra rader får också plats:

- Grattis bror på födelsedagen! ( även grattis till Tulle/Gabbys köra far!)
- Lycka till på tentan Sara! Jag håller tummarna !
- Gabs, dom kommer inte kunna motstå dig! Det kommer gå super..




Killtröja? Vem bryr sig..



Idag blev det shopping i form av en t-shirt från H&M vilket hjälpte deras kamp mot aids.

Kassörskan insåg att tröjan var till mig och sa då att det var en killtröja. Men seriöst, det är en t-shirt, vem bryr sig? Inte jag i alla fall. Har insett att jag måste införskaffa mig lite fler sånna eftersom min garderob ekar när man ropar "t-shirt". Får gå på jakt efter dessa och leta upp mina favoriter. Här är i alla fall dagens;



 

Long time no see.



Så sant som det var sagt, det var längesen det hände något på holymary.

Idag är det onsdag och det är en dag jag gillar. Veckan har dragit igång och det är inte allt för länge till helgens alla händelser. Vad som nu händer..  I veckan har det väl inbte hänt för mycket, vilket är ganska skönt i mellan åt.

Måndagen spenderades i skolan för att sedan bege mig till Tulles jobb och hitta kläder. Min inställning till detta var att jag endast skulle köpa något om jag hittade något riktigt riktigt fint eftersom pengar skall sparas till resorna som kommer. Men det är väl så jävla klart att jag skulle hitta ett par super snygga jeans och jag blev genast lite fattigare. Men positivt tänkande, jag sparade massor med pengar i och med att jag inte köpte dom till fullpris! (sen var de as snygga också så!) Bar sedan av till träningen för att halvt dö av all springning..

Tisdagen bestod såklart av skola för att sedan träffa upp Nina i stan för en fika. Strosande på stan träffade stötte vi på Gabby och Lina vilket resulterade i en fika för fyra som bestod av tjejsnack och en stor del spaning..  Eller hur var det nu? Fick i alla fall inside storyn i Landskronas mysterium. Nu återstår det att se om det får en upplösning. Efter fikan träffade jag en stor del av familjen  för att sedan inse att jag hade mina hemnycklar i min skolväska som snyggt och prydligt låg brevid sängen hemma i lägenheten. "Jaha", tänkte jag när jag insåg att Eric tränade i si så där två timmar till. Fick ta en livlina och ringa familjen Laurenius som hade en extra nyckel. Jag kom alltså in till slut!

Idag ringde klockan mycket tidigt för att jag skulle till doktorn och kolla upp min mage som krånglar typ stup i kvarten. Så det var bara att ta på sig och ta sig dit för att bli tappad på massa blod och låta en man i sina bästa år lyssna på min mage. får dock vänta på svaret till nästa gång jag skall dit.. Annars idag blir det en tur till helsingborg för att fixa mina glasögon, därefter är det möte följt av träning. Känner att jag kanske borde göra vid mig så jag är klar när min bättre hälft kommer hem från jobb..



Vi avrundar dagen med film.



Jag är verkligen helt slut. Någonstans efter tio minuter i andra halvlek tog all min kraft slut.. Så efter nittio minuter var jag nästan döende. Nu efter att ha duschat känns det inte bättre. Men lite kvällsmat har precis åkt ner i magen och har fått lite tårta av mor och far som skall avnjutas till filmen. För från och med nu tills det att jag skall gå och lägga mig skall jag inte resa mig från denna soffan.. Min bättre hälft får agera butler och passa upp en trött flickvän..

Nu Wallander..




Helgens sista dag



Min lediga söndag är inte så ledig som jag hade velat.. Men istället för att ligga och prova soffans olika delar kommer dagen till stor del bestå av massa fotboll. Först blir det fotboll i Helsingbog med Eric där Mackan spelar. Därefter går bilen mot en mindre by där jag skall spela. Förhoppningvis håller vädret sig grått och inget regn tittar ner..

Matchen börjar om en timme, jag sitter sliten i soffan och har inte ens duschat. Bravo Mary !


 

Tvåhundrafyra dagar kvar.








Nya tider för sidan.



I veckors tid har min trognaste läsare, min far, varit på mig att ändra min blogg. Nu är det gjort MEN jag vet inte om det är till det bättre eller sämre. Vad tycker ni? Får väl finslipa det sista när jag orkar..








I väntan på solens närvaro



I mellan åt tittar den fram. Ni vet den underbara stora gula gubben högt uppe i skyn. Trots att det endast är för en mikrosekund är den ändå lite närvarande. Men vi håller båda tummarna för att det skall bli bättre väder snart. Enligt källor (smhi) skall det bli en stor sol och 16 grader, vilket räcker för mig så länge det är uppehåll. För om sisådär ett tag bär det av med Gabby och kanske Sara till helsingborg för att kolla fotboll. Kaffet skall kokas och pickniken skall packas, sen sticker vi..









two side of every story.



Min dag har haft två sidor, varav en var betydligt bättre än den andra. Därför kommer jag bara berätta om den, såklar. Klockan tolv träffades vi med mina underbara tjejer för att ha en heldag som skulle avsluta säsongen, vilket känns konstigt med tanke på att vi redan börjat träna inför nästa.. Men i alla fall stod det lite tipsrunda, brännboll och uppdrags-jakt i stan på schemat. Och tjejerna gick in för det till max, vilket bara gjorde det hela mycket roligare. Efter fyra timmars aktivitet bar det av hemåt för att byta om och ladda batterierna. Nu ikväll har vi ätit gott, sjungit lite och delat ut lite priser.. Ibland är det lätt att vara tränare faktiskt...









Aktiviteter med laget, we like.



Idag står det ' AKTIVITETS DAG MED FALCONS DAM' på schemat.. Solen skiner och fåglarna kvittrar, så det kunde ju inte bli bättre! Nu först skall det ordnas lite inför morgondagen för att sedan bege mig ner till stan.

Ikväll blir det kanske lite partaj, men vi får se hur det slutar..









Jag kan sova till imorgon



Min kropp värker, en dos av träninbgsvärken (som jag tjatat om) och en dos av trötthet.. Jag skall inte trada allt för länge om det, men min kropp är helt slut vilket min hjärna också är. Det borde vara lag på att inte ha mer än fyra timmar lektions tid per dag. Allt över det är ändå bara slöseri på lärarens röst, för man/jag orkar inte lyssna mer. Det är faktiskt så att jag gärna vill lyssna, men det vill bara inte gå in i hjärnan och fastna.. Jag vägrar tro att det är tröghet och klandrar långa dagar i skolan..








Nu kallar duschen sen sängen..



När jag skrev att jag skulle vakna med träningsvärk hade jag fel. I morse vaknade jag pigg och glad med absolut ingen träningsvärk vilket gjorde morgonen underbar. Naiv som jag var trodde jag att problemet med träningvärken var helt löst och att jag inte skulle se röken av den. Men shi fick jag när jag efter en fotbollsträning nu ikväll känner hur värken smyger sig på, RIKTIGT FORT! (Tänk då hur jag känner imorgon.. )

En räkmacka och snickersglass har dock lindrat smärtan i låren, fast inte mycket. Jag får nog ta en till...






Min profilbild

RSS 2.0