ännu en favorit

Namngivning för finaste Arvid. Fasters underbara prins!


love without words.


fredagsmys


långa bryggan

En bild säger mer än tusen ord. Lunchen i Lomma med Nina, Gabby & Carl gjorde min dag. Glassen efter va magisk!


frukostfika

Tisdag idag och det betyder att jag ska få uppleva min första frukostfika. Idag är den hos Karin och jag får bland annat träffa fasters prins, Arvid.

Sen vi fick reda på att det var en flicka i magen min har jag försökt, ja det har jag verkligen, att inte gå över styr med inhandlandet av saker som är gjorda enbart för flickor. Jag erkänner, jag har handlat en del och velat handla ännu mer men har i alla fall försökt hejda mig en aning när begäret och längtan blivit för stor. Men på min och mammas tur till väla hittade jag det mest underbara plagget. Är i storlek till nästa sommar men va gör det? Hur söt är den inte? Så, även om det inte blir en Elsa/Siri/Charlie så får han ha på sig den för användas ska den!


hur ska det kännas?

Det är en konstig känsla som finns i magen idag. Efter att ha haft underbara dagar bakom mig vet jag inte riktigt nu hur jag känner. I torsdes firade ett stort gäng tjejer finaste Gabbys 27 års dag nere i Malmö på resturang Vapiano. Underbar italiensk resturang.
 
 
Jag jobbade min sista dag på mycket länge i fredes. En fisketur med barnen stod på schemat och vi njöt av fint väder och mycket fisk. Jag fick en fin present av mina ännu finare arbetskamrater och det kändes på något sätt konstigt att cykla från jobb på eftermiddagen. I fredeskväll hade jag bjudit in syskonen med familj plus mamma, pappa jobbade tråkigt nog, på grillmys här hemma. 
 
Lördag betydde kalas följt av en spelkväll på altanen. Söndagen började med en tur till väla/ikea med mamma följt av skugghäng i kolonin. Jag avslutade söndagen med en fiskgryta tillsammans med familjen Laurenius nere på Hamnkrogen.
 
Så ni förstår, helgen har varit perfekt från början till slut. Ändå återfinns en mycket konstig känsla i magen min. Idag är det sex veckor till vår bebis är beräknad att titta ut. Jag har kanske sex veckor av semester framför mig, vilket bara det känns konstigt. Det är min första betalda semster, ni vet, efter det att jag pluggat klart och fått ett "riktigt" jobb. Det är också konstigt att sex veckor lika bra kan bli åtta, eller kanske fyra. Känslan av att inte veta är både härlig men skapar också ett otroligt pirr i magen som är svår att förklara. Äh, i era öron babblar jag väl mest massa smörja men känslan som finns är svår att beskriva.

under klarblå himmel

livet i kolonin är inte svårt.


sockersöt katt

Vaknade i eftermiddag efter en kort vila av synen nedan. En sockersöt katt låg bredvid mig och tog även han en tupplur. Jag har sagt det förr men den katten är svår att slå! ♥


Säger godnatt efter en fin helg med ännu finare människor. Förutom gårdagens födelsedags firande blev fredagskvällen också väldigt bra! Snålhetsligan struntade i att betala flera hundra för konserten och hittade istället en gräsplätt utanför citadellet! Vår picknick innehöll vänner, handbollstittande under paraply, en god knyte-picknick, sjungande, lite regn, mer sol och irländsk julafton lite för nära vallgraven.

Som sagt, fin fin helg!


två i ett

Har nyss avslutat ett kalas hemma hos Erics underbara farmor. Stort grattis till henne son idag bara är året från nian och nollan!

Men idag fyller också världens bästa mamma år, det vill säga min fina mamma! Henne fick jag träffa över en Gud frukost imorse! Men hon ska firas mer sen. Stort grattis till dig mamma på din dag! Blir jag, om ens något litet av, den underbara mamma du är, är jag mer än nöjd! Du är bäst! ♥


projekt.

Framför OS tar jag fram en sida av mig som måste övas upp: tålamodkrävande pysslande! Målar klädnyporna till hallprojektet som legat på is ett tag. Men nu ska det snart bli klart! Är mest imponerad av ställningen jag byggt för nyporna att torka på.

Vill ni göra det hemma krävs två ölflaskor (går nog lika bra med vanlig cola också, men inte light) & några gummiband. Lycka till!


mitt fokus

Vi väljer alla vårt eget fokus i livet. Mitt fokus i brevet från HM var helt annat än min sambos. Heja mig som är guldkund och fick massor av hundralappar att handla för!


finpost

Ett fint paket hängde på dörrhandtaget när vi kom hem idag. Kläderna jag beställde i tisdagskväll kom fort med posten. Älskar snabb leverans som anländer till dörren!

I paketet fanns många gobitar! De fina tjocktröjorna är mina favoriter! Längtar till vår lagom stora bebis ska ha på dom.


Har kommit hem efter två fina dagar i Göteborg. Har insett att jag verkligen gillar den staden. Även om jag bara är en turist när jag är där känns det alltid mysigt att besöka just den staden. Kanske är det på grund av att vi alltid gör något roligt när vi är där, men jag tror det är något mer med den stan. Så, om jag någon gång lämnar min fina hemstad för något större, ja då hittar ni mig säkert i Göteborg!

På schemat igår stod det fotboll. Många av våra utflykter och resor är på något sätt kopplat till sport, men visst är det härligt med vissa starka gemensamma intressen? Efter fotboll blev det en natt på hotell Gothia för att på bästa sätt ladda för Ullared turen idag! Även om jag känner mig småfattig efter att ha spenderat massor med pengar kan jag säga att jag aldrig varit gladare över inköp. Gick och smålog och planerade i huvudet samtidigt som pengar försvann från mitt kort.


stor & liten

Enorm trötthet, krämpor och känslan av att känna sig som en elefant på vift. Ja, inget tar bort längtan på vad som komma skall. Jag längtar ihjäl mig efter det som verkar vara en livlig ninja bebis! Handlade förresten i helgen ett par skor som 'lillen' ska få. Lär vara för stora ett bra tag trots att de känns så små! Men ibland kan man inte låta bli..


Min profilbild

RSS 2.0