Give me strength


Gahh!
Tredje dagen jag är hemma från skolan och fjärde totalt på grund av en jävla sjukdom. Jag skrev ju att jag ville att hela veckan skulle vara helg för något inlägg sen. Jag tar tillbaka det, eller i alla fall om det innebär att man måste vara sjuk för att ha helgledigt en vecka. Jag klättar fan på väggarna nu. Första två dagarna va jag bara allmänt borta, men nu när jag börjar må bättre är det riktigt drygt. Men idag är jag helt uppe på fötterna och imorgon är det skola igen för min del. Är man mes om man säger att man ser fram emot det ? I så fall är jag väl det !

Nu är det snart Norge vilket betyder två veckors skidresa med klassen. Lääängtar massor nu. Bara fyra dagar kvar sen är vi på väg. Mina kära vänner som sett mig åka skidor vet att jag inte är någon elit, men vafan. Det som inte dödar en gör en starkare, även om det innebär två brutna armar och ett ben. Är man inte bäst i backen får man i alla fall vara snyggast! : ) Ge mig söndag nu..

Tulle, idag har jag faktiskt tvättat håret på rikigt..  : )


Hur länge är man tjej?


Jag har en underbar mamma som ställer upp till 110 % i alla läge och har alltid gjort. Hon är inte bara klock och vis utan kan, även om det är sällan, få till ett roligt skämt så att man ligger dubbelvikt på golvet ochtar sig om magen. Idag fick hon till det i telefonen då hon pratade med hennes ynge syster ( kan tillägga att denna ynge systern är över 40 år) Hon skulle berätta att vi i området hade fått hit en sjukgymnast som skulle visa de olika träningsredskapen nere i rummet så att man kunde träna på rätt sätt. Idag var ett av två tillfälle då denna man kom hit och mamma skulle förklara detta för din syster vilket lät såhär:

"Idag var det för oss tjejer och nästa tisdag är det för männen"

Tjej, flicka, kvinna, jänta, donna, tös, kärring, tant.. Ja, det finns många ord att använda : )


Upp & Hoppa.


Jag gillar helger skarpt. Hade jag kunnat hade hela min vecka bestått av helg, det hade varit ljuvligt! Kanske ett förslag någon med mer makt än mig kan jobba med och införa. Ni får min röst i nästa val.

Helgen började redan i fredes då vi från skolan var lediga men duktig som jag är var jag på ih och hjälpte våra innebandy talanger att bli proffs. Vet inte om jag bidrog speciellt mycket till det, men hade duktiga killar vid min sida som nog klarade det bättre än mig : ) Lördagar är härliga, tycker ni inte? Denna lördagen var inte anorlunda bortsett från en tråkig morgon med huvudvärk och magont. Men resten av dagen blev ju kanon. Innebandy, närmare bestämt Falcons sen melodifestivalpartaj hos Sara vilket såklart slutade på Tages!

Sen ett erkännande, eller något i den stilen i alla fall. Jag tror jag är kär. KK, kändis kär ! Björn Gustavsson ligger just nu etta på min lista över vårens must-haves.. Han är hetast just nu, don't you think ?



Miljöförstöring & catfight


Nu är praktiken slut, vilket känns siså. Har som jag skrivit innan underbara elever på skolan och alltid skoj att komma ut och träffa dom. Var super gulliga i fredes då jag fick en applåd och några väl valda ord innan jag avslutade min lektion.. Efter skolan bar det av till malmö med bästa Nina (som förövringt åkt "hem" igen, vilket känns tråkigt!) Spenderade i alla fall några timmar ihop med massa skratt och en god lunch. Därefter var det dax för match med mina tjejer och sedan lite let's dance : ) Lördagen börjades med att bidra till den ökande växthuseffekten genom att ta bilen til Väla för lite shopping inför kvällen. Har ni tänk på hur många bilar där är utanför köpcentrum och aldrig eller oftast inte ser man att bilarna är fulla med människor. Utan det är typ två i varje bil. Fatta hur mycket av naturen man kunde sparat om man bara fyllt bilarna eller placerat köpcentrumen vid städerna. (naturnörd som man är..) Blev i allafall lite kläder och dylikt så åkte inte dit i onödan.. Kvällen bestod av ett party at Tuller's, vilket var super. Avslutades på Tages, som många andra kvällar! Nina stod för kvällens catfight då hon drämde ett knytnäveslag upp i ansiktet på mig och träffade ögat med en jäkla kraft, vilket resulterade i att min lins åkte ut.. Tack babe för det (dock liiite överdriven historia kankse) 

Toppen helg med toppen vänner. Tack Tulle för en underbar kväll! 

Idag blir det innebandy tittande på min favorit i Fch med Sara iallafall.

So long friends.


Sugen ?


Godis = Käärlek
( Mitt hjärta vinns genom godis )

image106

Dietmöget fungerar ändå inte..
Ge mig godis, tack...


Hipphurra för tulle idag.



Absolut Tulle fyller 21 år idag, det skall firas på lördag.
Grattis än en gång babe ♥

image105


Bråk, melodifestivalen och Mr Gustavsson



Jaha, då var Landskrona med i tidningen pga ett jävla MES bråk på en innebandy match.
Skärpning nu för fan! Jag har alltid (fråga mina kära klasskamrater) försvarat Landskrona och menar på att staden inte är vad den framstår som i tidningarna och att jag i alla fall har en annan bild av den. Men man blir trött när man på hd.se inte kan läsa något som ens är lite positivt om staden. Bråk på en jäkla innebandy match slutade med att åtta poliser kom och folk blev bortförda. För fan, skärpning! (Får hoppas de två närmsta torsdagarna blir bättre än idag, eftersom både herrar och damer i falcons möter fch's lag..)

Melodifestivalen då?
Ja den kan väl sammanfattas med ett ord: skitskitskit! Var en låt som, i alla fall jag, ansåg vara den absolut självklara för att gå direkt till finalen. (That's love! ) Man sitter där ganska belåten och i tron på att den (såklart) skall gå vidare till finalen. Men va händer? någon jäkla gubbe med rullator kniper finalplatsen och låten jag ville ha med slås ut. Gott folk, skruva upp hörapparaten eller höjljudet på tvn till nästa vecka. Bättre än såhär kan vi.

Höjdpunkten idag var trots allt... (trummvirrvel ! )
Björn Gustavsson. En socker söt kille med det där lilla extra som bjuder på sig och får i alla fall mig att ligga dubbelvikt i soffan av skratt. grr..



" Ta mig till Ystad "


Efter en skit match i torsdes var det dax för match i ystad i reservserien. Man kan väl sammanfatta det med att det var en match fylld av mål, skratt och ett gulligt frieri. (om det nu stavas så) En match där motståndarna skall ha all heder för sin kämparinsats och laganda. Inte många lag jag tror skulle haft det efter en sådan serie de haft.. Riktigt kul att se! Sen skall Zuttan också ha en applåd för bra körande hela vägen. Var nytt rekord för turkabilen eftersom den innan denna resan endast gått till Staffanstorp som längst ; )

Idag är det slappedag nr 1. Blir en titt på min blivande (lilla) lägenhet sen en tripp till centersyd för förhoppningsvid lite shopping. Nu blir det duschen sen iväg..

See you suckers..



no comments.


Om någon hade frågat mig om jag har lokalsinne hade jag nog svarat ja. Men hade ja varit Pinocchio hade min näsa växt och petat han där uppe i gumpen. För några veckor sen gick jag vilse i Billeberga och idag var det Kävlinges tur. Jag och Zuttan hade besämt att jag skulle komma dit för att ha en trevlig åktur i "turk" bilen hem till Landskrona. Men närjag hoppade av tåget på stationen stod jag som ett stort frågetecken. Jag satt mig lungt och skönt på en kall bänk och åt min äpple medans jag funderade ut en lösning. Efter drygt  tio minuter och ett äpple senare tog jag mitt förnuft till fråga och tog då en livlina och ringde en vän som skulle guida mig till Lernia i stooorstaden. Jag kom till, ja, ingenstans utan möttes av en fet kulle och massa småhus. Kom nästan ut på motervägen innan jag såg ljuset.. En preemmack lyste upp cirka tvåhundra meter framför mig och jag började halvspringa för att inte bli tagen av någon arg villaägare vars rabatt jag trampat ner. En sak var dock bra med denna tur, en god latte medan jag väntade på Zuttan..

Person 1: Jag mår skit..
Person 2: Men tänk inte  på det!
Person 1: Men om du har ränneskit, hur lätt är det då att inte tänka på det?



Svart på vitt, eller typ..



Vad är skrumplever?
En bindvävsomvandling av levervävnaden orsakad av att stora delar av leverns celler har dött och ersatts av ärrvävnad. Långvariga inflammationstillstånd, som till exempel leverinflammation eller alkoholmissbruk, kan vara orsak till ärrvävnaden. Detta gör att levern inte fungerar normalt , vilket har stor betydelse eftersom levern har en central roll i omhändertagandet av slaggprodukter. Skrumplever är en av de vanligaste dödsorsakerna i åldrarna 25 till 65 år (men även för flickor/unga kvinnor i 21 års åldern)

Vad orsakar det långvariga inflammationstillståndet som leder till skrumplever? 
- Allt för stort
 alkoholintag /alkoholmissbruk

Symptom på skrumplever:
- Trötthet och svaghet
- Brännsår på armen 
- Dålig aptit, illamående framförallt efterv intag av alkohol och vid sena kvällar, viktminskning
ständigt sug efter alkohol

När ska man vara särskilt uppmärksam?

-  När man festat sen början av december och lever i konstant kyla långt från Landskrona.

Vad kan man göra för att bota det eller motverka att det hinner upkomma?
- FLYTTA HEM !


( Sanningen svider, men menat med all kärlek i världen)



Min profilbild

RSS 2.0