JULEN 2010

Har varit dåligt här ett tag. Riktigt dåligt för att prata klarspråk. Tiden har varit knapp och prio ett, två tre har istället varit andra saker. Men oj, det har hunnit hända en del sen sist. Först och främst var det Barcelona. Detta var en underbar resa som laddade massor med batterier och skapade minnen för fotoboken och hjärnan. Förutom allt kulturellt vi hann med blev det mycket god tapas, dricka, shoppande och ett och annat citat som faller under kategorin Tänkt så fel det kan bli! Gaudi blev Gandi, Camp Nou blev Camp Noir och evangelisterna heter i vår bok Lucifer och Magnus. Många skratt lös starkt i kapp med solen!

Kom hem lagom till dan före dan. Och endast två timmar försenade. Det skall inte klagas på med tanke på att andra suttit fast i dagar och till och med fått flygen inställda. Så vi kom hem glada två timmar senare än beräknat. Blev på kvällen traditionellt julgrötsätande med familjen Laurenius. Julafton spenderades även den med samma familj. Eftersom min har spritt ut sig runt om i landet och i världen blev det inte en Andersson jul detta året heller. Förra året var det ju underbara Thailand som tog bort julfirandet. Men nästa år, då ska det firas med min underbara familj och förhoppningsvis stora delar av tjocka släkten.

Juldagen blev också det lyckad. Överbliven julmat fyllde våra magar och till det god dricka. Hemma hos Fredrik blev det fullt ös och stan sen var fullproppad med härligt folk från vår stad.

Julen i år har med andra ord varit kanon! Nu blickar vi framåt mot nyår mina vänner!


Kommentarer

Det är alltid intressant med din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du en blogg så tveka inte att skriva den

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0